Boat Bike Tours

Boat Bike Tours biedt volledig verzorgde fiets-vaarvakanties aan in Nederland, Vlaanderen en vele andere landen in Europa. Boat Bike Tours bied voor reizigers vanuit de hele wereld een unieke fiets vakantie.

Beachflag Dropflag Boat Bike Tours - Angela EsmeeMax van Boat Bike Tours benaderde ons met de vraag of wij een oplossing konden bedenken voor hun zichtbaarheid in de havens, voor hun gasten. Waarbij het een vereiste was dat de vlaggen stevig aan boord konden blijven staan. Omdat ze in de haven veel wind vangen. Daarnaast moeten ze goed schoon te houden zijn en te wassen.

We hebben Max onze dropflag geadviseerd, dit model heeft geen ‘los doek’ waardoor het doek in de winderige haven niet stuk ‘geslagen’ kan worden.
Wat de levensduur verlengt.

Ook het wassen van deze vlaggen is geen probleem. Zo blijven ze fris en representatief.

Na overleg met Max zijn we uit gekomen op 2 soorten voeten voor aan boord:


Standaard met rotator
De Aluminium standaard (Kruisvoet) met rotator gecombineerd met een waterzak. Welke totaal op een gewicht van ca. 12,8 kg heeft en dus mooi stevig staat.
En…
Voetplaat met rotator
De Voetplaat met rotator, welke een wat chiquere uitstraling heeft. En doordat deze voet wat platter is er minder over gestruikeld kan worden. Bijkomend voordeel is dat deze voeten eventueel vast geschroefd kunnen worden.
De keuze is uiteindelijk gevallen op de voetplaat met rotator, welke de vlaggen nu mooi op hun plek houd in menig haven.
 
Elke vlag een andere opdruk
Naast de wind bestendigheid was het een wens van Boat Bike Tours om de namen van de schepen op de vlaggen afgedrukt te hebben. Ook dit is geen enkel probleem. En kan zonder meerkosten gerealiseerd worden.Inmiddels hebben we dan ook al voor 19 schepen een vlag op naam gemaakt.
 

Interesse in deze beachflag?

Vraag direct een offerte aan voor de Dropflag