Jan Ligthartschool, Den Haag

Diane van de Jan Ligthartschool was op zoek naar beachflags om de school mee te promoten en vroeg via onze website of wij daarbij konden helpen.

Vanuit de school was al een duidelijk beeld wat er op de vlag moest komen… “Ons Logo en waar we voor staan, onze huisstijlkleur is blauw met wit” schreef Diane in de chat.

Naar aanleiding van haar aanvraag hebben we gezamenlijk bekeken welk model vlag zich voor het logo en de gewenste opdruk zou lenen.

Nadat het logo toegezonden werd hebben we een aantal gratis ontwerpen gemaakt voor de verschillende modellen. Waarna uiteindelijk gekozen is voor een medium straightflag (totale hoogte ca. 315 cm) in combinatie met de voetplaat met rotator.

Een week na het bestellen was het eerste moment waarop de vlaggen gebruikt konden worden, tijdens de informatie ochtend. Na afloop ontvingen we een super enthousiast mailtje:

Beste Dennis
We zijn zo heel erg blij met de beach flags, de informatie ochtend was hierdoor nog leuker.
Ik heb foto’s toegevoegd.
 
Met vriendelijke groet,
Diane

Naast de Beachflags hebben we inmiddels ook rollup banners voor de Jan Ligthartschool mogen leveren.

Diane (Jan Ligthartschool) zegt zelf over de samenwerking:

Wij zijn een basisschool in het centrum van Den Haag (Schilderswijk/Stationsbuurt), een druk bebouwd gebied.

Voordat we met Beachflags gingen werken bestond onze offline marketing vooral uit tasjes en afscheidscadeau’s voor de groepen 8.

Maar sinds de Beachflags hebben we een professionele uitstraling en vallen we op in de wijk en het ziet er ook super mooi uit.

We hebben bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd, maar uiteindelijk gekozen voor BeachflagExpert omdat we van hen goede en duidelijke uitleg kregen over de verschillende type vlaggen, met hierbij hun advies.

In de contacten met BeachflagExpert heb ik de snelle antwoorden en levering van de producten als prettig ervaren.

Als collega scholen vragen waar wij de materialen vandaan hebben geven we het bedrijf door.

Wij zijn erg tevreden over de samenwerking.

Diane