Rode kruis
Afd. Westervoort, Duiven, Groessen, Loo

Voor het Rode Kruis is het van essentieel belang dat hun posten – op evenementen – goed zichtbaar zijn. Afdeling Westervoort, Duiven, Groessen, Loo vroeg ons mee te denken hoe dit het beste gerealiseerd kon worden.

Johan, penningmeester van de plaatselijke afdeling, benaderde ons hiervoor. Na het maken van een grafisch ontwerp, welke moest voldoen aan het Huisstijl handboek van het Rode Kruis waren we er al snel over uit…

Een witte vlag met duidelijk het logo van het Rode Kruis, en natuurlijk de slogan “helpt direct” moest het worden.

Nadat ook de afdeling communicatie van het Rode Kruis zijn akkoord op de uitvoering heeft gegeven hebben we 2 uitvoeringen gemaakt.

De Small versie van de straightflag (hoogte ca. 235 cm.) wordt gebruikt op beurzen en evenementen die binnen plaatsvinden.
Om te voorkomen dat de bezoekers op deze locatie’s struikelen over een voet is gekozen om voor deze uitvoering gebruik te maken van de voetplaat met rotator.

Voor de evenementen die buiten plaats vinden is gekozen voor de Large uitvoering van de Straightflag (hoogte ca. 430cm), zodat in de wijde omgeving de post van het Rode Kruis niet meer te missen is.
Bij deze opstelling hebben we gekozen voor een parasolvoet die snel en gemakkelijk te plaatsen is.

Inmiddels hebben we naast de vlaggen ook een huis-aan-huis aktie, posters en visitekaartjes voor deze afdeling mogen verzorgen.

Johan zegt zelf over de samenwerking:

Eerder deden niet veel aan marketing, beter gezegd helemaal niets. Maar sinds de inzet van onze Beachflags hebben we grotere publicitaire waarde en een professionelere uitstraling.

BeachflagExpert levert kwalitatief goede producten en snelle en kundige hulp. Ook het meedenken in de voorfase is een groot pluspunt.

Als ik BeachflagExpert zou aanbevelen zou ik simpelweg vertellen dat ze snel, kundig worden geholpen en dat alles tegen een redelijk tarief. Advies is altijd professioneel en in het belang van de klant. Heb dat zelfs al een keer gedaan.

Zou zelf wel meer willen bestellen, maar we hebben eigenlijk niet zoveel nodig.

Johan, Penningmeester Afdeling Westervoort, Duiven, Groessen, Loo.
Rode Kruis