Waveflag

De Waveflag is met zijn vorm een gegarandeerde ‘headturner’

De stalen Grondpen biedt een solide basis voor alle types Beachflags. De degelijke Grondpen van gegalvaniseerd staal is geschikt voor buitengebruik, zowel in een zachte als in een harde ondergrond. Met de Grondpen staat iedere Beachflag als een huis!

Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vlag:

Vraag nu een offerte aan

De bedrukte Waveflag is een veel gebruikte uitvoering voor op beurzen, sporttoernooien en andere evenementen. Ook is deze vlag geschikt als mobiel uithangbord voor je winkel.

De complete set bestaat uit een glasvezel pole (ook wel paal of hengel genaamd), vlag, draagtas en stalen grondpen.
Naast de stalen grondpen zijn er meerdere voeten leverbaar, elke voet kent zijn eigen voor en nadelen.

Longlife vlagdoek

De vlag wordt enkelzijdig in fullcolour bedrukt op Longlife vlaggendoek. Het Longlife materiaal is een extra sterke vlaggenstof met een speciale structuur waardoor deze minder snel rafelt (kleine pluisjes zijn overigens wel mogelijk) waardoor deze niet hoeft te worden omgezoomd. De stof is voor 85 tot 90% doorschijnend/transparant waardoor je boodschap aan beide zijden goed te zien is. De longlife vlaggen hebben een gegarandeerde levensduur van 3 tot 5 maanden (tot windkracht 6)

Onderhoud
Onderhoud je waveflag goed, dan blijft je boodschap altijd sprankelend zichtbaar en gaat je beachflag zo lang mogelijk mee. De vlag zelf was je op 30 graden met een kort programma met een minimaal aantal toeren, zonder te centrifugeren.

Meer over het onderhoud van je waveflag lees je in de blog: Onderhoud je beachflags goed

Afmetingen
De Waveflags zijn verkrijgbaar in 3 formaten:

  • Small : 70 x 210 cm
  • Medium : 76 x 315 cm
  • Large: 80 x 422 cm
Vraag direct een vrijblijvende
offerte aan voor deze vlag:

Vraag nu een offerte aan