Als ondernemer krijg je continu oplossingen aangeboden om je zaak te promoten. De één nog innovatiever en duurder dan de ander. Zelf stop je ook al de nodige energie en middelen in leuke acties en aanbiedingen en neem je bijvoorbeeld elk jaar deel aan een beurs. Dan horen we je denken: ‘En dan ook nog een beachflag?!’ Jazeker, want een beachflag is hét middel om het effect van al die investeringen te versterken!

De beachflag duikt op

Je komt ze steeds vaker tegen: beachflags. Vrolijk wapperend in de wind trekken ze net zo goed de aandacht van de passant als vanuit de verte. Omdat deze kleurrijke vlaggen strak blijven staan, blijft hun boodschap altijd overeind. Binnen, in een showroom of evenementenhal, steken beachflags boven de hoofden van de mensen uit en zijn perfect zichtbaar. Daarnaast zijn ze licht en praktisch in gebruik, eenvoudig te plaatsen en net zo makkelijk mee te nemen. Een beachflag kun je stevig in de grond plaatsen met een grondpen of grondplug. Of gebruik een speciale voet voor binnen. Voor elke ondergrond is wel een bijpassende voet beschikbaar. Met al die voordelen op een rijtje begrijp je wel waarom beachflags steeds vaker opduiken!

Een functie voor elk bedrijf

Daarnaast is er met beachflags ontzettend veel mogelijk. Niet alleen qua opmaak, maar ook in hun gebruik. Door hun vele functies hebben beachflags voor allerlei soorten bedrijven een toegevoegde waarde. We geven enkele voorbeelden:

  • Een winkel in een monumentaal pand in een historische binnenstad kampt met minimale mogelijkheden om buitenreclame te maken. Toch is opvallende reclame wel nodig om overeind te blijven tussen de vele aanbieders in deze drukke straat. Een beachflag biedt een opvallende en ruimte besparende oplossing, zonder de monumentale waarde van het pand of het beschermde stadsgezicht geweld aan te doen.
  • Een groot bedrijf heeft prachtige nieuwbouw betrokken op een bedrijventerrein. Aan ruimte geen gebrek, maar aan zichtbaarheid des te meer. Op het grote bedrijventerrein hebben klanten moeite de weg te vinden. De nieuwbouw, hoe mooi ook, lijkt bovendien wel erg op elkaar. Met een aantal grote beachflags, full-colour bedrukt met het bedrijfslogo, opvallend opgesteld bij de ingang en langs de toegangsweg, wordt dit bedrijf weer zichtbaar en vinden klanten feilloos hun weg.
  • Een schoonheidsspecialist begint een eigen salon aan huis. Nadat de garage is verbouwd tot professionele salon, is het wachten op cliënten. Omdat de mensen geen schoonheidsssalon in deze woonwijk verwachten en de verbouwde garage grotendeels uit zicht ligt, blijft de opkomst laag. Een beachflag in de voortuin maakt op verzorgde wijze duidelijk dat mensen hier toch echt terecht kunnen voor een professionele schoonheidsbehandeling. De beachflag is een kleine investering, maar vergroot de naamsbekendheid enorm. Bovendien levert het geen overlast aan de buren en is deze buitenreclame eenvoudig te plaatsen en weg te halen. Zo kan de beachflag ook gebruikt worden om aan te geven wanneer de salon geopend is. Handig bij flexibele openingstijden!

Check het zelf!

Dit zijn drie voorbeelden, maar er zijn nog talloze functies van beachflags voor bedrijven te verzinnen. Over het nut van beachflags op beurzen, voor scholen en verenigingen of om tijdelijke acties te promoten hebben wij het nog niet eens gehad. Handiger is om voor jezelf te ontdekken of een beachflag iets kan betekenen voor jouw bedrijf. Doe de snelle check en je weet het meteen!

GRATIS CHECKLIST: Is een beachflag interessant voor mij?

Voor dat je gaat investeren wil je natuurlijk weten of een beachflag überhaupt interessant voor jou is.

  • Bekijk snel of een beachflag interessant voor jou is.
  • 7 situatie schetsen waarin een beachflag interessant is.

About Dennis Martens

Leave a Comment