Je hebt ze vast talloze malen gezien, maar misschien nooit geweten hoe ze heten: beachflags. Hoewel de naam verwijst naar het strand, zijn beachflags een perfect allround promotiemiddel voor bijvoorbeeld beurzen, winkels, concerten, open dagen of markten. Beachflags zijn sterk, licht, makkelijk op te zetten en bestand tegen weer en wind. Dat laatste verklaart alvast de naam; hieronder geven we antwoord op tien andere vragen over onze beachflags!

 

Wat is een beachflag precies?

Een beachflag is een sterk, windbestendig doek dat strak is gespannen over de gehele lengte van een vlaggenstok. Een beachflag kan zowel binnen als buiten worden gebruikt om een bedrijf, actie of evenement te promoten en dat biedt enorm veel mogelijkheden tegen een lage prijs.

 

Welke modellen beachflag zijn er?

Beachflags zijn er in verschillende soorten en maten, waarvan de langwerpige,  rechte vlag de bekendste vorm is. Daarnaast voeren wij de modellen Dropflag en Waveflag. De Dropflag heeft een breder oppervlakte en biedt dus meer ruimte om te bedrukken. Ideaal als je meer tekst of beeld wilt laten zien! En met de speelse, golvende vorm van de Waveflag val je nog meer op. Zo is er voor iedere promotie een bijpassend model beachflag. Via een simpel stappenplan helpen we je de beste keus te maken.

 

Waar is een beachflag van gemaakt?

Wij maken onze beachflags van een textielsoort genaamd Longlife. Deze stof heeft kleine gaatjes, waardoor het doek beter bestand is tegen wind dan traditioneel vlaggendoek. Longlife rafelt niet, waardoor de stof niet omgezoomd hoeft te worden. Dat staat garant voor een strakke afwerking. Ten slotte gaat Longlife langer mee dan vlaggendoek. En dat tegen een even scherpe prijs!

 

Waar kan ik een beachflag voor gebruiken?

Voor eigenlijk alles wat je kunt bedenken. Met een beachflag kun je bijvoorbeeld mensen kennis laten maken met jouw bedrijf of een actie promoten. Je kunt evenementen aankondigen, een ingang aangeven, een horecagelegenheid aankleden of simpelweg je huisstijl uitdragen. Ook vormen beachflags een ludieke sponsoruiting van een evenement of (sport)vereniging. Het mooie van beachflags is bovendien dat ze voordelig én heel eenvoudig te bestellen zijn. Dat maakt ze ook voor eenmalige promoties perfect!

 

Waar kan ik mijn beachflags plaatsen?

Kort gezegd: overal. Op een festival in het park, langs de snelweg of op het dak van je bedrijf: je kunt het zo gek niet bedenken. Omdat de lichtgewicht vlag veel wind kan trotseren en er voor elke toepassing een voet is om de beachflag te verankeren, zijn de mogelijkheden in principe eindeloos.

 

Hoe plaats ik mijn beachflags?

Met een voet plaats je een beachflag stevig op de grond. Afhankelijk van de ondergrond en het gebruik kun je uit verschillende voeten kiezen. De grondpen is geschikt voor plaatsing op een harde ondergrond, zoals harde aarde. Een grondplug kun je gebruiken op zachte ondergronden zoals mul zand of gras. Met een standaard plaats je jouw beachflag stevig op een vlakke ondergrond, op straat of binnen. Een parasolvoet plaatst beachflags nog steviger op de vlakke grond. Vraag ons gerust om advies bij het kiezen van een geschikte voet!

 

Wat is de levensduur van een beachflag?

Bij intensief buitengebruik kun je een beachflag een seizoen lang gebruiken. Oftewel maximaal vier maanden. De levensduur kun je verlengen door de vlaggen bij slecht weer naar binnen te halen. Laat ze in elk geval niet buiten staan bij windkracht 6 of hoger! Zelfs voor een beachflag is die wind te hard.

 

Waarmee kan ik mijn beachflags laten bedrukken?

Je kunt je beachflag geheel naar eigen keus met een afbeelding en/of tekst in full color laten bedrukken. Wil je een unieke beachflag, dan helpen we je graag. Geheel kosteloos en binnen korte tijd verzorgen we een ontwerp op maat. Uiteraard mag je ook zelf een ontwerp bij ons aanleveren. Je kunt ook een keuze maken uit een aantal ontwerpen die al klaar staan op onze site.

 

Kan ik mijn beachflags dubbelzijdig laten bedrukken?

Nee. Omdat het doek bijna geheel transparant is, wordt het ontwerp in spiegelbeeld aan de achterzijde getoond. Dubbelzijdige bedrukking is dus niet mogelijk, maar ook niet nodig.

 

Hoe bestel ik mijn beachflags?

Omdat we begrijpen dat ondernemers nooit tijd over hebben, gaat bestellen bij ons eenvoudig en snel. Via een aantal simpele opties kom je uit bij het model en ontwerp beachflag dat het beste past bij jouw bedrijf en/of boodschap. Uiteraard staan we ook altijd paraat om te helpen of advies te geven. Zodra we je bestelling ontvangen, worden de beachflags full color bedrukt en binnen 5 werkdagen naar je toegestuurd. Geen gedoe; gewoon simpel en snel.

 

Als je nog meer wilt weten over onze beachflags of advies nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op!

 

Vond je dit artikel inspirerend? Deel het op social media met onderstaande buttons, zodat ook anderen er hun voordeel mee kunnen doen!

About Dennis Martens