Beachflags zijn bij uitstek geschikt om lekker te laten wapperen in de wind. Op die manier trekken ze al van verre de aandacht van strandgasten, winkelend publiek, terrasgangers of festivalbezoekers. Beachflags zijn dan ook zeer populair om tijdens de zomer te gebruiken, wanneer het leven zich grotendeels buiten afspeelt. Toch kun je beachflags in de winter ook op vele manieren gebruiken, zowel buiten als binnen!

Decoratieve beachflags voor de feestdagen

Wanneer de blaadjes vallen, de strandtenten worden opgebroken en de terrasjes uit het straatbeeld verdwijnen, breekt het binnenseizoen aan. En dan staan opeens de feestdagen voor de deur! Het begint eind oktober al met het steeds populairder wordende Halloween, gevolgd door de aankomst van Sinterklaas, waarna kerst en oud & nieuw het rijtje afsluiten. Voor de middenstand een gouden periode en reden om de winkel geheel in Halloween-, Sinterklaas- en/of kerststijl aan te kleden. Met uitnodigende beachflags in bijpassende stijl voor de ingang trek je nog meer klanten naar binnen en wens je iedereen fijne feestdagen!

Promotionele beachflags voor tijdelijke acties

Verkoop van vuurwerk, kerstbomen, kerstpakketten of oliebollen, het spelen van Sinterklaas en Zwarte Piet of de verhuur van kostuums voor Halloween… Er zijn veel bedrijven en winkels die tijdens de winter hun gebruikelijke aanbod met dergelijke producten of diensten uitbreiden. Of hiervoor zelfs tijdelijk een extra ruimte gebruiken, bijvoorbeeld om op oudejaarsdag de hele dag oliebollen te bakken en te verkopen. Laat zien dat je er zit met een bedrukte beachflag! Voor tijdelijke promoties zoals de verkoop van vuurwerk zijn beachflags een perfect promotiemiddel: voordelig, eenvoudig te bestellen, snel op te zetten en lekker opvallend. Ze kunnen zelfs op het dak staan! Let er wel op dat je ze bij windkracht 6 of meer naar binnen haalt.

Beachflags op een winters buitenevenement

Ook tijdens de winter worden er nog de nodige buitenevents georganiseerd. Sterker nog, de opmars van kerstmarkten en winterfairs in november en december is niet te stuiten. In de donkere dagen voor kerst verzamelen mensen zich graag rond knetterende vuurkorven om langs de kraampjes met seizoensproducten, kerstcadeaus en winterse lekkernijen te struinen. Niets geeft een beter kerstgevoel dan met een beker warme chocomel of glühwein in je handen te kijken naar de levende kerststallen terwijl de kerstmuziek klinkt! Hoe nostalgisch dit evenement ook is, de promotie pak je natuurlijk aan met moderne middelen. Door beachflags te bedrukken breng je jouw event op een opvallende manier onder de aandacht. Zet ze neer bij deelnemende bedrijven en plaats ze tijdens het event bij de ingang. Beachflags zijn weer- windbestendig tot windkracht zes, dus ook tijdens de winter kun je ze buiten gebruiken.

Beachflags in de winter binnen gebruiken

Ten slotte zijn beachflags in de winter ook prima binnen te gebruiken. Bijvoorbeeld om de laatste modellen in een showroom uit te lichten, de nieuwe huisstijl van het bedrijf uit te dragen of de verkoop van kerstpakketten in de winkel te promoten. Let bij het bestellen van beachflags er wel op dat ze niet te hoog zijn en ruim onder het plafond passen. Bijkomend voordeel van het binnen gebruiken van beachflags is dat ze door het gebrek aan wind veel langer meegaan. Daarom kun je bij terugkerende promoties, zoals een winterbandenactie of nieuwjaars sale, je beachflags zó ontwerpen dat je ze volgend jaar weer opnieuw kunt gebruiken!

 

Check het zelf!

Dit is slechts een enkel voorbeeld, maar er zijn nog talloze functies van beachflags voor bedrijven te verzinnen. Over het nut van beachflags op beurzen, voor scholen en verenigingen of om tijdelijke acties te promoten hebben wij het nog niet eens gehad. Handiger is om voor jezelf te ontdekken of een beachflag iets kan betekenen voor jouw bedrijf. Doe de snelle check en je weet het meteen!

GRATIS CHECKLIST: Is een beachflag interessant voor mij?

Voor dat je gaat investeren wil je natuurlijk weten of een beachflag überhaupt interessant voor jou is.

  • Bekijk snel of een beachflag interessant voor jou is.
  • 7 situatie schetsen waarin een beachflag interessant is.

Heb je iets geleerd?

Vond je dit artikel inspirerend? Deel het op social media met onderstaande buttons, zodat ook anderen er hun voordeel mee kunnen doen!
[social_warfare]

About Dennis Martens