‘Een tak die niet meebuigt met de wind, zal breken.’ Deze inspirerende spreuk zegt alles over het belang van het menselijk aanpassingsvermogen en het goed kunnen omgaan met stress. Tegelijkertijd is dit een heel praktisch gegeven en het uitgangspunt voor de productie van onze beachflag poles. Onze poles (masten) van glasvezel buigen namelijk mee met de wind. Daardoor kunnen ze harde wind het hoofd bieden, zonder te verbuigen of te breken. Precies wat je van een beachflag verwacht!
Aluminium of glasvezel pole
Niet elke beachflag wordt geleverd met een pole van glasvezel. Dat heeft vooral te maken van de lagere aanschafwaarde van aluminium. Oftewel: aluminium is goedkoper. Toch kiezen wij duidelijk voor een mast van het duurdere glasvezel. Glasvezel kan namelijk meebuigen met de wind, om daarna weer netjes terug in vorm te ‘springen’. Deze poles kunnen dus veel druk weerstaan, zonder te breken of verbuigen. En doordat ze zo buigzaam zijn, kan de vlag mooi wapperen en is die altijd optimaal zichtbaar. Een aluminium pole daarentegen zal permanent verbuigen wanneer die onder constante wind staat. Juist omdat beachflags per definitie worden gebruikt om bij harde wind outdoor reclame te maken, vinden wij het niet meer dan logisch om een net zo windbestendige pole erbij te leveren!
Verschillende maten poles
Een beachflag wordt bij ons standaard geleverd met een glasvezel pole en grondpen in een stevige opbergtas. De systemen zijn verkrijgbaar in de maten small, medium en large. Deze komen overeen met de afmetingen van de beachflags. De standaard voet die bij het systeem wordt geleverd is een grondpen voorzien van rotator. Met een rotator kan de pole meedraaien met de wind, zodat je beachflag altijd sierlijk kan wapperen en goed leesbaar is. Mocht je geen geschikte ondergrond hebben voor een grondpen, dan kun je een andere voet kiezen. Wanneer je een grote beachflag gaat gebruiken, hem in de harde wind wilt laten staan of gewoon zeker wilt zijn van de mooiste presentatie, raden wij aan om altijd voor een voet met rotator te kiezen. Stel je beachflag samen met een roterende voet die geschikt is voor de betreffende ondergrond, een flexibele glasvezel mast van het juiste formaat en de vlag die standaard gemaakt is van kleurvast, windbestendig en niet rafelend Longlife, en je hebt een gouden combinatie te pakken!
Beachflags op elke locatie
Met zulke weerbestendige beachflags kun je de beachflags op allerlei mogelijke buitenlocaties plaatsen, bijvoorbeeld:
- Op het dak van een bedrijfsgebouw of school
- Langs de snelweg
- In een winderige winkelstraat
- Aan de kust, zowel op het strand (in combinatie met een grondplug als voet) als in het water (in combinatie met een drijvende tank met anker als voet)
- Aan de start of finish van een racecircuit
- Langs een wielren- of hardloopparcours
- Tegen de gevel van een hoog gebouw (in combinatie met de muurbeugel)
Haal ze alleen wel naar binnen vanaf windkracht 6!
Vond je dit artikel inspirerend? Deel het op social media met onderstaande buttons, zodat ook anderen er hun voordeel mee kunnen doen!