Beachflags vormen een ludieke en opvallende manier om reclame te maken. Toch komen we nog ondernemers tegen die twijfelen aan de toegevoegde waarde van beachflags voor hun bedrijf. Ben jij ook benieuwd op welke manier jouw bedrijf gebruik kan maken van beachflags? Wij zetten een aantal praktijkvoorbeelden op een rijtje!

Beachflags maken je vindbaar op een bedrijventerrein.

Als je bedrijf is gevestigd op een bedrijvenpark, profiteer je als ondernemer van een goede infrastructuur, optimale bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden. Nadeel is wel dat je tussen al die andere bedrijven niet altijd even goed zichtbaar bent. Dat geldt helemaal wanneer je in een bedrijvenverzamelgebouw bent gevestigd. En op de één of andere manier is het altijd lastig om de weg te vinden op een bedrijventerrein. Met beachflags maak je het bezoekers, klanten en leveranciers een stuk makkelijk om bij je te komen. Wapperende beachflags met daarop jouw bedrijfsnaam en logo in full colour zijn een opvallend herkenningsteken en maken je op afstand zichtbaar. Plaats ze langs de toegangsweg of bij de ingang van je bedrijfspand of het bedrijvenverzamelgebouw en je bent zelfs op het grootste bedrijventerrein goed te vinden!

Beachflags zorgen voor opvallende buitenreclame, zonder vergunning.

Geen bedrijf kan zonder reclame. Maar buitenreclame mag je niet zomaar tegen de gevel bevestigen of kosteloos op straat zetten. Voor lichtbakken en grote, vrijstaande reclameobjecten heb je vrijwel altijd een omgevingsvergunning nodig. En als de reclame wordt aangebracht op een historisch pand of in een oude binnenstad kun je rekenen op nog veel strengere eisen. Met beachflags kun je echter op een opvallende manier buitenreclame maken, zonder een vergunning te hoeven aanvragen of belasting te betalen. Zorg voor een beachflag met een geschikte voet en sterk design, en je hebt een veilige en verantwoorde manier te pakken om opvallende buitenreclame te maken, zelfs in de historische binnenstad!

VERGROOT JE OMZET met Beachflags

Laat jouw beachflag voor je werken.... Download nu mijn boekje en leer:

  • De beste plek om je Beachflag te plaatsen
  • Waar moet je rekening mee houden bij de opmaak van je vlag
  • De manier om keer op keer op te vallen
  • En meer…

Beachflags zijn ideaal voor op een beurs of congres

Ieder bedrijf heeft er mee te maken: een vakbeurs, congres of bedrijvenmarkt. Een ideale manier om jezelf te profileren onder vakgenoten en te presenteren aan potentiële klanten of leveranciers. Met een opvallende beursstand hoop je de aanzet te maken tot verder contact en misschien wel een goed gesprek. Je beursstand wil je dus mooi en opvallend aankleden. Beachflags helpen om de aandacht van bezoekers te trekken en naar de stand te lokken. Zet ze vlak langs het looppad aan weerszijden van je beursstand en je zult gegarandeerd blikken weten te trekken. Bovendien zijn beachflags licht van gewicht, compact te vervoeren in de bijgeleverde tas en binnen no time op te zetten. Ideaal beursmateriaal!

Beachflags maken gaat simpel en snel.

Hoewel iedere ondernemer weet dat reclame, marketing en promotie onmisbaar zijn, zullen weinig ondernemers hier graag tijd voor vrijmaken. Gelukkig zijn beachflags bij ons heel snel te bestellen. Via een aantal simpele opties kom je uit bij het model en ontwerp beachflag dat het beste past bij jouw bedrijf. Je kunt er zelfs voor kiezen om ons kosteloos een ontwerp te laten maken. Dat verzekert je van een unieke beachflag, zonder dat je er omkijken naar hebt. Verstuur je bestelling online en je beachflags worden binnen 5 werkdagen naar je toegestuurd. Simpel en snel, zodat je zo min mogelijk tijd kwijt bent!

Heb je iets geleerd?

Vond je dit artikel inspirerend? Deel het op social media met onderstaande buttons, zodat ook anderen er hun voordeel mee kunnen doen!

About Dennis Martens